Ally Art & Architecture: kunst maken voor de FPW-expo

In het weekend van 18 en 19 juni 2022 begeleidt stichting CitySenses het kunst maken voor de FPW-expo. Bezoekers maken zes bron kunstwerken tijdens het Ally Art & Architecture festival. Het maken gebeurt bij de bollentent Circus CirKL op de Esplanade op zaterdag en zondag van 13.00 -15.00 uur.
Ontdek jouw creatief talent en Doe Mee aan het kunst maken. De zes kunstwerken worden straks menshoog uitvergroot en maken deel uit maken van de Flower Power Walk-expo! Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen, nature Art. Denk aan zand, gras, bladeren en veren op houten panelen. Je kunt gewoon binnenlopen.

Voor meer informatie, kijk eens op: https://www.almerecentrum.nl/nl/floriadejaar/ally-art-architecture-v1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *