Opening 1e driehoek was 18 juni

Flower-Power-Walk-expo-driehoek-migranten2-olv-Majeed-makers-Reza-en-Samia
Een van de 21 doeken voor de Flower Power Walk-expo met kunst werken van Reza en Samia begeleid door Majeed Saeeyan.

Menshoge bloemkunst … Hoe komt dit over? Kom naar de opening van de eerste driehoek van de Flower Power Walk-expo om 12.00 uur op de Esplanade. Ontmoet de makers van de kunst op deze driehoek: migranten die hun thuis hebben gevonden in Almere. Professioneel kunstenaar Majeed Saeeyan heeft de amateurmakers begeleid.
Locatie: bij de Bubbles van Circus CirKL van CitySenses op de Esplanade bij Strandtent 22 (Ally Art & Architecture weekend.)

Krijg een preview van de Flower Power Walk-expo van zeven! driehoeken in het groen op de Wandellaan (vanaf 9 juli) door zeven verschillende makersgroepen, van jong tot oud en uit verschillende culturen. Meer dan 100 m2 menshoge bloemenkunst op 21 doeken.
De eerste driehoek van de Flower Power Walk-expo blijft in het weekend van Ally & Architecture staan.

Kunst maken voor Flower Power Walk-expo

Tijdens dat weekend kan op, en zaterdag 18 en zondag 19 juni, van 13.00-15.00 uur ook kunst worden gemaakt voor een van de zeven driehoeken van de Flower Power Walk-expo. Kunstenaars van CitySenses helpen kunstenaars in de dop om hun creativiteit te laten stromen. De zogenoemde bron kunstwerken worden gemaakt met natuurlijke materialen, Nature Art. Denk aan kunst maken met zand, gras, bladeren en veren op houten panelen. Check het programma van Circus CirKl op de Esplanade tijdens Ally Art & Architecture.

Almere heeft creatief talent

Al ruim 40 amateurkunstenaars zijn aan de slag voor de Flower Power Walk-expo. Wie weet komt het bloem kunstwerk gemaakt bij Circus CirKL, onder begeleiding van kunstenaars van CitySenses, straks uitvergroot op de Flower Power Walk-expo. Deze staat gepland van 9 juli tot oktober op de Wandellaan in het groen bij de Esplanade en langs het Flevoziekenhuis: een gezond ommetje met kunst.
Almere heeft creatief talent… willen de organisatoren, MariannA Bakker en Marcel Kolder, laten zien met de expo in de openbare ruimte, een vorm van street art. Professionele kunstenaars halen het beste in amateur makers naar boven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *