Jörgen Raymann opende 8 juli onze expo

Jörgen Raymann, opende met een inspirerende speech onze expositie. Hij benoemde het werk van de kunstenaars. Zijn woorden: Je kunt de stad mooier maken door kunst, maar je kunt de stad ook mooier maken door de gemeenschap mooier te maken. Door iedereen te betrekken bij deze expositie, mensen uit alle werelddelen. Weet, het geluk ligt bij onszelf en niet bij de politiek en de wereld, en deze kunstenaars helpen daarbij. Het zijn allemaal mooie Almeerders met talent. En niet te vergeten, ook voor het Flevoziekenhuis is het fijn als je bezoekers hier langs kunnen lopen. Vrijheid, gelijkheid en liefde staat in deze expo centraal. Ik hoop van harte dat Almere dit zal omarmen. Dit is blijvend, dit waar echte mensen in de stad aan hebben gewerkt, en het heeft in ieder geval niet zoveel gekost als de Floriade. (…applaus). Dank iedereen en ik verklaar de expositie voor geopend. En wat een prachtige bos bloemen. En ik hoef het geeneens water te geven. Dank je wel. Nog nooit zoiets gehad.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *