We staan regelmatig in de pers. Een opsomming van de afgelopen periode.

Het Flevoziekenhuis heeft op de interne en externe media (en haar persberichten) op 24 augustus nogmaals aandacht gegeven aan de Flower Power Walk expositie langs het ziekenhuis met een toegepast bericht. Een prachtig verhaal wat de natuur met de stad en met jou doet: Gezonder door vergroenen.

https://flevoziekenhuis.nl/organisatie/nieuws/artikel/flowerpowerwalk-expositie-naast-flevoziekenhuis

Omroep Flevoland heeft een tv-verslag gemaakt van de opening op 8 juli 2022.

Het Flevoziekenhuis, onze mediapartner, promoot onze expositie op alle beeldschermen in de wachtruimtes van diverse afdelingen de komende maanden.
In het Tijdschrift voor Zorgkunst is aandacht besteedt aan de Flowerpowerwalk-kunst van Hein Walter. Met dank aan de Zijderups.

Radio interview door omroep Flevoland

Radio interview door omroep Flevoland nav preview Flower Power Walk-expo

Luister het Radio interview  (20 juni) door omroep Flevoland met Marianna Bakker, organisator samen met Marcel Kolder, n.a.v. de opening van de 1e driehoek op de Esplanade in Almere Centrum tijdens Ally Art & Architecture (18 en 19 juni).

We bruisen mee

Het Bruisende blad Almere Bruist van Almeerse ondernemers heeft afgelopen maand voor ons een advertentie gemaakt en geplaatst in hun toffe blaadje, het ligt bij heel veel recreatieve, horeca en andere ondernemers op tafel. Zo krijgt onze Flowerpower Walk ook op die wijze bekendheid.

Opening van het eerste drieluik in juni als teaser voor de expo deze zomer.

In de media-ADW-Preview opening Flower Power Walk-expo
In de Media 06-page- artikel in Ons Almere over de Flower Power Walk-expo to come in Almere: meer dan 100m2 menshoge bloemkunst

Kunstenaars aan de slag- In de media 0608-Almere Deze Week

Kunstenaars aan de slag voor de Flower Power Walk-expo
In het huis-aan-huisblad Almere Deze Week leden van de groep met hun roots in India. Derde van rechts begeleidend kunstenaar Marijke Bolt.