De organisatie in 2023 van de binnen expositie met origineel Flower Power Werk in Casa Casla, Almere, is in handen van MariannA Bakker. Het evenement de Flower Power Walk 2022 was een gezamenlijk project van MariannA Bakker en Marcel Kolder. Er is toen ook samengewerkt met zeven professionele kunstenaars, die meer dan 50 amateurkunstenaars begeleiden. Sommige professionals zijn werkzaam binnen een culturele instelling, waarmee dus ook een samenwerking ontstond, zoals bijvoorbeeld met Kleur in Cultuur en het Arte College. Veel contacten blijken blijvend.

MariannA Bakker, Communicatiespecialist, PR en publiciteit, initiator, organisator, verbinder, contentcreator, journalist, multimedia (SEO) schrijver, promotor duurzaamheid.

Marcel Kolder, Happy communicatieondernemer. Change agent. Romanschrijver en designer. Kwartiermaker en duurzaam bouwer. Cultuurmaker en verzamelaar van nieuwsgierige denkers. Ambassadeur van de nieuwe economie. Inclusie & diversiteit en voorzitter van de stichting Breinstorm Zuiderzeeland.

Contact

Mail met inhoudelijke vragen, opmerkingen, tips, vragen over sponsoring naar: info@flowerpowerwalk.nl.
Snel contact gewenst? Bel: MarannA Bakker: 06 201 49 951.

De stichting Breinstorm Zuiderzeeland heeft het project de Flower Power Walk-expo 2022 omarmd en geadopteerd. Marcel Kolder draagt in 2023 zijn steentje bij aan de binnen expositie in Casa Casla o.a. middels mooi design van pubiciteitsmateriaal.

Stichting Breinstorm Zuiderzeeland ondersteunt innovatieve initiatieven in de Provincie Flevoland. Haar focus ligt op cultuur, duurzame economie, duurzaam wonen, educatie, technologie en promotie van de provincie Flevoland. De stichting zoekt hiervoor sponsors en fondsen of helpt bij organisatie en/of promotie. Voor meer informatie: info@breinstormzuiderzeeland.nl.


Wat de organisatoren bindt, is passie voor:

  • mensen enthousiasmeren voor expressie middels kunstvormen
  • bevorderen talentontwikkeling
  • kleur in de stad
  • kunst in de openbare ruimte en cultuur
  • kunst toegankelijk voor iedereen
  • duurzaamheid
Marcel Kolder – organisatie Flower Power Walk-expo
MariannA Bakker - organisatie Flower Power Walk-expo
Marianna Bakker – organisatie Flower Power Walk-expo

Onderstaande fondsen en organisaties maakten de Flower Power Walk 2022 mogelijk. Het Cultuurfonds Almere ondersteunt ook bij de binnen expositie van origineel werk in Casa Casla.