De organisatie van dit project is in handen MariannA en Marcel:

MariannA Bakker, Communicatiespecialist, PR en publiciteit, initiator, organisator, verbinder, contentcreator, journalist, multimedia (SEO) schrijver, promotor duurzaamheid.

Marcel Kolder, Happy communicatieondernemer. Change agent. Romanschrijver en designer. Kwartiermaker en duurzaam bouwer. Cultuurmaker en verzamelaar van nieuwsgierige denkers. Ambassadeur van de nieuwe economie. Inclusie & diversiteit.

De stichting Breinstorm Zuiderzeeland heeft het project de Flower Power Walk-expo omarmd en geadopteerd. Breinstorm ondersteunt initiatieven onder meer op het gebied van cultuur, educatie en duurzaamheid. Ze zoekt hiervoor sponsors en fondsen en helpt bij organisatie en promotie.

De organisatie werkt samen met zeven professionele kunstenaars, die meer dan 50 amateurkunstenaars begeleiden. Sommige professionals zijn werkzaam binnen een culturele instelling, waarmee dus ook een samenwerking is, zoals bijvoorbeeld met Kleur in Cultuur en het Arte College.

Contact:

Mail met inhoudelijke vragen, opmerkingen, tips naar info@flowerpowerwalk.nl.
Voor vragen over sponsoring: info@breinstormzuiderzeeland.nl.
Snel contact gewenst? Bel: Marcel Kolder: 06 16 46 84 41

Stichting Breinstorm Zuiderzeeland ondersteunt innovatieve initiatieven in de Provincie Flevoland. Haar focus ligt op cultuur, duurzame economie, duurzaam wonen, educatie, technologie en promotie van de provincie Flevoland. Voor meer informatie: info@breinstormzuiderzeeland.nl


Wat de organisatoren bindt is passie voor:

  • kleur in de stad
  • kunst in de openbare ruimte en cultuur
  • duurzaamheid
  • mensen enthousiasmeren voor expressie middels kunstvormen
  • kunst toegankelijk voor iedereen
Marcel Kolder - organisatie Flower Power Walk-expo
Marcel Kolder – organisatie Flower Power Walk-expo
MariannA Bakker - organisatie Flower Power Walk-expo
Marianna Bakker – organisatie Flower Power Walk-expo

Onderstaande fondsen en organisaties maakten de expositie mogelijke.